DESCRIPCIÓ

El proper diumenge 20 d'octubre se celebra per sisena vegada a Gelida la Cursa i Caminada Solidària Marrameu, organitzada per l’associació  Geligats amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gelida, A.E. Córrer a Gelida, funsports, fundación ametller origen i ràdio gelida i el patrocini de Zooplus. 


La Cursa i Caminada Solidària Marrameu consta de diferents modalitats. Per una banda, les curses de 19 km i 8 km. i, per altra banda, la caminada també amb dues modalitats de 19 i 8 km. Pots fer els quilòmetres que desitgis i, òbviament, pots portar la teva mascota i que t'acompanyi a l'aventura!


L’objectiu d’aquest esdeveniment és promocionar i fomentar l’esport i l’atletisme de muntanya i, alhora, donar a conèixer el magnífic entorn verd de Gelida. I, per descomptat, col·laborar amb la nostra associació protectora dels gats sense sostre, Geligats. 


En aquesta cursa es tracta d’acomplir el recorregut en el mínim de temps possible. Però, com que també volem promocionar l’esport per a tothom, es dóna la possibilitat de fer el recorregut sense competir, enfocat per als més petits o els que, senzillament, només volen gaudir de la muntanya.

Qualsevol informació que vulgueu ampliar ho podeu fer dirigint-vos al següent correu electrònic cursamarrameu@gmail.com
Tampoc perdeu de vista les noticies diàries al Facebook oficial de l'esdeveniment: Cursa i caminada solidària Marrameu.

A més a més, aquest any col·laborem amb Amnistía Internacional, una associació internacional que treballa per la defensa dels drets humans arreu del món. Tots els corredors i caminants de la Cursa i Caminada Solidària Marrameu seran partícips del projecte #CorroXJulián.