DESCRIPCIÓ

Aquest octubre se celebra per quarta vegada a Gelida la Cursa de Muntanya Marrameu, organitzada per l’associació  Geligats amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gelida i A.E. Córrer a Gelida i el patrocini de Run Sports, Fundació Ametller Origen, FunSports y Zooplus. 
Es tracta de dues curses de muntanya, una de 15km i l'altre de 8.5 km. A més, qui vulgui, també pot fer la caminada que té un límit màxim de 15km. Pots fer els quilòmetres que desitgis. Pots portar la teva mascota i que t'acompanyi a l'aventura.
L’objectiu d’aquesta cursa és promocionar i fomentar l’esport i l’atletisme de muntanya i, alhora, donar a conèixer el magnífic entorn verd de Gelida. I per descomptat, col·laborar amb la nostra associació protectora dels gats del carrer, Geligats. 
En aquesta cursa es tracta d’acomplir el recorregut en el mínim de temps possible. Però, com que també volem promocionar l’esport per a tothom, es dóna la possibilitat de fer el recorregut sense competir, enfocat per als més petits o els que, senzillament, només volen gaudir de la muntanya.

Qualsevol informació que vulgueu ampliar ho podeu fer dirigint-vos al següent correu electrònic cursamarrameu@gmail.com